Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zuhanyfal távtartóhoz T-idom

3.795 Ft
Menny.:db
Cikkszám: LZFTT-02
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
3.795 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A zuhany fal távtartó T-idomja egy kulcsfontosságú elem a zuhanyzók stabilitásának és biztonságának fenntartásában. Ez az idom egy speciális szerkezet, amely lehetővé teszi a zuhanyfal és a fal közötti hely megtartását, továbbá biztosítja a zuhanyzók erős és stabil rögzítését. A T-idom strapabíró anyagból készül, amely ellenáll a víznek, a nedvességnek és a vegyszereknek. Ez biztosítja a távtartó hosszú élettartamát és megbízhatóságát, valamint ellenáll az esetleges korróziónak.

A zuhany fal távtartó T-idomja könnyen telepíthető és alkalmazkodik a különböző zuhanyfal típusokhoz. A zuhanyfal egyik oldalára rögzítve, a T-idom stabil támasztást nyújt a zuhanyfalnak. A másik oldalán található részekre a falhoz vagy a vízvezetékhez lehet csatlakoztatni, ami megnöveli a konstrukció stabilitását és megbízhatóságát.

A zuhany fal távtartó T-idomja nemcsak a zuhanyfalak stabilitását és biztonságát növeli, hanem esztétikai szempontból is hozzájárul a zuhanyzó kialakításához.  Ezenkívül a zuhany fal távtartó T-idomja lehetővé teszi a zuhanyzók könnyebb karbantartását és tisztítását is. Az idom közvetlenül a falhoz rögzítve megkönnyíti a fal és a zuhanyfal közötti területek higiénikus tisztítását.

Összességében elmondható, hogy a zuhany fal távtartó T-idomja nélkülözhetetlen elem a zuhanyzók megfelelő stabilitásának és biztonságának biztosításában. A tartós anyagokból készült idom könnyen telepíthető és alkalmazkodik a különböző zuhanyfal típusokhoz.

Szín króm
Típus kádtöltő
Anyag réz
Betét kerámia 35 mm